ONALERT.GR:Μπροστά οι αναλώσιμοι,πίσω οι φοβισμένοι".Άρθρο για όσους πήγαν και για όσους δεν πήγαν στη συγκέντρωση

Του Αντώνη Μυλωνάκη

Ενα πολύ γερό χαστούκι για κείνους τους μοιραίους  που δεν έχουν τη δύναμη ψυχής ,το θάρρος, μα πιο πολύ τη πίστη για νίκη στο δύσκολο αγώνα που δίνουν όλες πλέον οι κοινωνικές ομάδες, απέναντι στη κυβέρνηση των προθύμων της ελληνικής τρόικας,ήταν η χθεσινή πραγματικά μεγαλειώδης εκδήλωση διαμαρτυρίας των εν ενεργεία στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Δυστυχώς αγαπητοί αξιωματικοί και κυρίως κύριοι αξιωματικοί της ένδοξης σχολής των Ευελπίδων, κυρίως εσείς  έπρεπε να είστε μπροστάρηδες , ηγέτες σ΄έναν ανελέητο και σκληρό αγώνα απέναντι σε μια εξουσία που καταπατά το ιερότερο δικαίωμα στη ζωή, να ζεις με αξιοπρέπεια και να μεγαλώσεις τα παιδιά σου εργαζόμενος σκληρά , δίνοντας τα πάντα για τη  πατρίδα.

Μείνατε πίσω ,φοβούμενοι να μετρηθείτε με την εξουσία.Φοβηθήκατε τις υποτιθέμενες απώλειες μάχης, σκιαστήκατε απο τη προπαγάνδα των προθύμων της πολιτικής ηγεσίας για νομικές ή και κάτι τις παραπάνω κυρώσεις αν εμφανιζόσασταν στην διαμαρτυρία για να ζήσετε αξιοπρεπώς εσείς και τα παιδιά σας.

Βάλατε μπροστά τους χαμηλόβαθμους που έτσι κι αλλιώς είναι αναλώσιμοι αφού αυτοί δεν έχουν ψυχή, δεν έχουν οικογένεια ,δεν έχουν γονείς,αδέλφια, παιδιά. Και σείς κρυφτήκατε πίσω απο αυτούς .......Διαβάστε το υπολοιπο αρθρο στο onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.