Συνάντηση με τον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Κέλλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στα πλαίσια ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων, μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) συναντήθηκαν, την περασμένη Παρασκευή, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστο Κέλλα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  στο γραφείο του στη Λάρισα και η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, από το οποίο διαφάνηκε η οικειότητα του συνομιλούν με το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.
 Έγινε ενημέρωση με τα κύρια σημεία της δραστηριότητας της Ένωσης. Στη συνάντηση περαιτέρω συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με κύρια το καθεστώς των μεταθέσεων, το νέο συνταξιοδοτικό, το καθεστώς των Παγίων Οδοιπορικών, τις άδικες μειώσεις στο μισθολόγιο μας.
Η ΕΣΠΕΘ μετέφερε τη δυσαρέσκεια των στελεχών αναφορικά με τις νέες μειώσεις στα ήδη πενιχρά εισοδήματά μας αλλά και τη φημολογούμενη κατάργηση των παγίων οδοιπορικών, χωρίς αντιστάθμισμα αμοιβής της υπερωριακής εργασίας.
Αναπτύχθηκε συζήτηση για το φλέγον θέμα των στελεχών, περί μοριοδότησης των μεταθέσεων και στεγάσεώς των.
Η Ενωση  παρέδωσε υπόμνημα με διάφορα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση μας, λαμβάνοντας τη δέσμευση για τη μελέτη τους και τυχόν κοινοβουλευτική παρέμβαση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.