Απαντήσεις σε έγγραφο κοινοποίησης του Καταστατικού και της απόφασης ίδρυσης της ΕΣΠΕΘ από το Πρωτοδικείο Λάρισας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ


Απο μέλη μας μεταφερθηκε ότι στελέχη-συνάδελφοι δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο Διαδύκτιο με αποτέλεσμα να μην έχουν ενημερωθεί για ίδρυση του Σωματείου μας και του σκοπούς του. 
Σας ενημερώνουμε ότι με το Υπ αριθμ 1/2012 έγγραφο μας αποστείλλαμε σε Μονάδες που εδρεύουν στην περιοχή Θεσσαλίας (Σ.Ξ.-Π.Α.-Π.Ν.) την απόφαση ίδρυσης της ΕΣΠΕΘ από το Πρωτοδικείο Λάρισας, το καταστατικό της Ένωσης μας καθως και μία (1) αίτηση εγγραφής για την ενημέρωση του στρατιωτικού προσωπικού. 

Για το παραπάνω έγγραφό λάβαμε τις κάτωθι απαντήσεις προς ενημέρωσή σας:

Από την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ επιστράφηκε το έγγραφο μας καθώς βάση του άρθρου 16 του ΣΚ 3-11/1982 δεν προκύπτει υποχρέωση της Υπηρεσίας για ενημέρωση των στελεχών.


Από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) στο αίτημα της ΕΣΠΕΘ για την κοινοποιηση του εγγράφου, προτάθηκε στον Υπλγο (Ο) Ηλία Νατσιούλα να απευθύνει το αίτημα στο ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ να εξεταστεί καθώς για την επίσημη ενημέρωση απο τη Σχολή απαιτείται η έγκριση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, καθόσον η Σχολή δεν έχει το γνωστικό (νομικό) υπόβαθρο να αξιολογήσει το νομότυπο της παραπάνω αλληκογραφίας που αποστείλλαμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.