ΕΣΠΕΘ: Πίνακες που φαίνεται η αύξηση στο πληρωτέο ποσό του μηνιαίου μισθού, εάν ισχύσει η δημοσιογραφική διαρροή της απόφασης του ΣτΕ.

Σε αναμονή της καθαρογραφής και δημοσίευσης της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ και αν επαληθευτεί η δημοσιογραφική διαρροή για επαναφορά μισθών και επιδομάτων που ίσχυαν με την 31-7-2012, συντάχθηκαν για την ενημέρωση των μελών μας, μέσα από μια μελέτη των Νομοθετικών διατάξεων περί αποδοχών των στελεχών των ΕΔ αλλά και των κρατήσεων που υπόκειται η μισθοδοσία τους, πίνακες με:

            Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Τράπεζα) σε στελέχη με οικογενειακή κατάσταση άγαμου. (ΣΤΗΛΗ δ)
    
            Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Τράπεζα) σε στελέχη με οικογενειακή κατάσταση έγγαμου. (ΣΤΗΛΗ δ)

            Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Τράπεζα) σε στελέχη με οικογενειακή κατάσταση έγγαμου με ένα τέκνο. (ΣΤΗΛΗ δ)

            Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Τράπεζα) σε στελέχη με οικογενειακή κατάσταση έγγαμου με 2 τέκνα. (ΣΤΗΛΗ δ)

            Το ποσό των αναδρομικών που αντιστοιχεί εάν επιστραφεί για το χρονικό διάστημα από 1 Αυγούστου 2012 έως και 31 Δεκ 2012 για όλες τις παραπάνω κατηγορίες (άγαμος, έγγαμος, έγγαμος με 1 τέκνο, έγγαμος με 2 τέκνα) (ΣΤΗΛΗ ε)

Το ποσό των αναδρομικών που αντιστοιχεί εάν επιστραφεί για το χρονικό διάστημα από 1 Ιαν 2013 έως και 30 Απρ 2014 για όλες τις παραπάνω κατηγορίες (άγαμος, έγγαμος, έγγαμος με 1 τέκνο, έγγαμος με 2 τέκνα) (ΣΤΗΛΗ στ)


Το ποσό των αναδρομικών που αντιστοιχεί εάν επιστραφεί για όλο το χρονικό διάστημα ήτοι από 1 Αυγ 2012 έως και 30 Απρ 2014 για όλες τις παραπάνω κατηγορίες (άγαμος, έγγαμος, έγγαμος με 1 τέκνο, έγγαμος με 2 τέκνα) (ΣΤΗΛΗ ζ). Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους πίνακες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.